things I can not live without: A!

mmmm! har idag upptäckt ngt alldeles nytt!

 

det är amazingly gott att ha skagenröra till köttbullar o makaroner! skagen tar så ett steg närmre att komma in på min list "Things I can't live without: A", låt er inte luras av namnet! detta är en lista m få saker o höga krav! listan består idag endast av bearnaise sås o sirap... ämnena på listan är sådana som tms funkar på/till allt! de som inte funkar m sirap, funkar m bearnaise!

 

där kmr alltså skagens stora utmaning! trots min stora kärlek för detta objekt krävs att den funkar till ngt som inget annat på listan gör! hitintills har ja dock inte hittat ngt som inte funkar ihop m varken bearnaise lr sirap o fram tills dess kan ja inte skriva till ngt mer på listan!!!

hjälp nu skagen att få sin plats! kom på ngt som skagen fungerar till o varken bearnaise lr sirap gör! skulle ni komma på ngt som de två nämnda inte passar till tycker ja ni ska kommentera oavsett om skagen funkar lr ej, om det vore så illa måste ju ngt annat ämne in iaf! tvivlar dock starkt att så är läget...

 

ps! skulle ni komma på ngt som gör att ett nytt ämne sätts in på listan belönas detta m en kram o en glass/klubba! :D lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0