älskad av alla!

min familj älskar mig....

syster: om man läser på din tröja på engelska kan ju PH låta som F..i så fall står de FAT på dig! *hihi*
bror: hon har fått den av mig, visst passar den bättre på henne än mig?
syster: du vet att jag precis sa att det står fet på den?
bror: ja? den passar bättre på henne... Sofie! när du gått ned i vikt o blivit gravid m ditt nästa barn så...
jag: VA!? vadå nästa? har ja ett första!????



så omtänksamma och kärleksfulla o glöm inte va duktiga de e på att ge mig komplimanger!

License to sleep

efter 4timmars arbete med tidnings-layouten, kan ja glatt säga att det är över!

den e skickad o ja får väl sorgset acceptera att ja inte får leka m den mer :( ögonen har blivit konstiga av att stirra på dataskärmen under en så lång tid och de roligaste som finns på TV är hockey finland-USA....

då e de dags att sova! (konstig mening btw...vfr säger man inte "natt att sova"?) o ja kan! ja får! de känns fantastiskt! James Bond had a license to kill - I got one to sleep!


License to kill - Gladys Knight


I wish I knew the lyrics!

AAAAAAAAAAAAAA!

har haft denna underbara lilla sång på hjärnan i snart en hel vecka...låter trevligt? NOPE! kan delar av texten, tyvärr inte hela...kanske inte gör ngt för en normal människa- men som det sånggalna monstret jag är avskyr ja när ja inte kan köra igenom en hel låt - RÄTT! att inte veta ett ord kan driva mig insaine!

tänker lösa detta på enklast möjliga sätt: sitta och plugga in texten ikväll! :D sen ska ja springa runt o sjunga den i en veckas tid så alla andra får lida m mig! MOHAHAHAHA! *lycklig barnslig Sofie*

puss puss - ha de gött

I wish I was a punkrocker - Sandi Thom

 

 


I'm proud

Proud - Heather Small

What have you done today to make you feel proud?


Har sprungit 5km på 32min utan att ens känna mig minsta trött...
Har gjort allt plugg jag ska...

Du då?

ett råd till er som ännu klarat er...

- somliga e klumpigare än andra...
- lyckas man med allt, lyckas man med det mesta...
- man ska inte titta för långt, då kan man missa det som är nära...
- kan man inte gå igenom det, kan man gå runt det...


...jag gick in i ett träd igår, han blev arg o petade mig i ögat...

Jag e olyckan!

idag pratade folket om saker de upplevde som barn..tv-program o juice...som den äkta bålsta-bon ja är visste ja knappt vad hälften de sa va o har aldrig sett, smakat lr hört dem!

detta fick mig iaf att tänka på de saker ja upplevde som liten...kom fram till följande:

* Disneydags
* Trazan och Banarne
* Björnes magasin
* Pucko
* Scooby Doo
* Dunderklumpen



Min favoritsång från när ja var liten:
Olyckans sång (Trazan och Banarne) - Olyckan


could THE-day be TO-day?

...känner mig pigg idag
...håret e bara lite lagom struligt idag
...min favoritlåt började precis spela på mp3
...det är ljust ute
...kom fram till skolan i tid
...fryser INTE
...kom ihåg att ta med allt som ja skulle
...har bara lite lagom m plugg till kvällen


kanske kan denna dag vara den underbara dagen ja väntat på?

hm...mord?

är det mord om mitt huvud exploderar i ilska o den som gjort mig förbannad står brevid o dör i smällen?

isf vem e skyldig?

FUCKING HELL!

känns som mitt Biologi betyg just flög åt helvete...

Winter Games

sitter hemma i min säng pga vädret! o liiite min egen lathet (A)

vaknade imorse o insåg hur kallt de va, att det snöade som tusan o att min säng är alldeles för skön för att bara lämna hur som helst. Så jag skaffade mig en frånvaroanmälan o somnade om!

idag sköts skolarbetet via datorn m lite hjälp från Petra som tagit sig till plats. uppdateringar sker m jämna mellanrum :P precis som de ska! Första skräckdramat har redan utspelat sig: matteprovet är uppskjutet! FY! nu hamnar det förmodligen efter lovet vilket betyder att plugg måste tas med hem o faktiskt göras...

men nu ska ja använda den kommande timmen till psykologi och Kultur & idéhistoria - när de är klart är det OS!

ha de gött o njut av denne sång som ännu inte nått hela vägen ut...
O ja! det finns en sång ;)


Winter Games (Vancouver Winter Olympics 2010) - Stylus Mirek Rosh


idag

den här dagen har varit som en infryst surdegslimpa kall, seg, hård o tråkig på alla sätt...

om ändå värmen kunde infinna sig...

sittandes i skolan m inget att göra - ja mår skit!

sekunden ja steg utanför dörren bet kylan tag i mig. Benen började sticka, ansiktet förlorade känseln o hjärtat började klappa alldeles för fort! att andas blev näst intill omöjligt.

men ja kom fram. Här sitter ja nu o har äntligen fått upp värmen - kanske för mkt? känner mig lite småfebrig o har ännu ont i magen efter all kall luft. andingen har återställt sig men illamående o hängig är ja ändå.

dessutom sitter ja här m vetskapen att de kmr bli än värre när ja går ut, o ut måste ja! ja måste ut för att äta lunch o ja måste ut för att komma hem - USCH!

de e nu ja önskar att min skola va närmre mitt hem o att en bil väntade utanför skolans portar.

should I stay or should I go?

kallt kallt KALLT!

* -23 grader i lilla Bålsta
* Tunnelbana som går ovan jord är inställd
* Alla förstärkningståg på pendellinjen inställda
* Alla som kan bör stanna hemma
* jag sitter inne i köket m en fleecetröja o FRYSER!


funderar starkt på om ja ska ta mitt livs första snödag...

Är min framtid dömd?

Avslutade precis ett arbete inom svenska/matte/fysik. Vår uppgift är att skriva två artiklar som innehåller samtliga ämnen. Jag gav mig in i kampen för ett debattartikel samt en essä om Einstein och Newton. För att kunna genomföra detta krävs en påläsning om dessa stora personer och jag upptäckte något minst sagt oroande för min egen del.

Newton hade som barn stora familjeproblem och gjorde därför inte särskilt bra ifrån sig i skolan för en sena år. Inte heller Einstein var någon Einstein i skolarbetet. Jag minns också en man vi läste om i engelskan under mitt 9.onde år i grundskolan, fastän jag inte minns hans namn vet jag att han delade dessa tvås öden.

Samtliga hade det alltså svårt för sig i skolan men lyckades bra i livet och hade alla framgångsrika karriärer. Är detta ett mönster som håller i sig? Om så är fallet ser min framtid mörk ut då jag alltid varit en satsare inom skolan och lyckats bra med min utbildning så långt.

Är det som så många tror att världen består av två olika typer av människor? De som är bra i skolan och de som är bra på livet?

God I hope not!


Say it's not true - Queen + Paul Rodgers


Smile ~ spread the joy!

Idag var ja åter ute på min härliga löprunda, jag trotsade vädret o gav mig ut i kylan! Snön föll i väldig fart o vinden slog mig hårt i ansiktet, stora höga snödrivor hade tagit sin plats på samtliga vägar o dessa tvingade mig att m höga knän rusa på lite extra för att ens ta mig fram.

På grund av detta väder var gatorna näst intill tomma så när inpå några bilar som dök upp då o då. Undantaget var dock en underbar inspirerande kvinna o hennes hund! Ja mötte henne för första gången i början av min runda. Våra blickar möttes o två enorma leenden utböts. Det var som om vi båda för en sekund kände o tänkte samma sak "jag är inte den enda som är galen nog att vara ute i det här vädret"o detta mötte gav mig en varm härlig känsla. Denna främlings leende gav mig ett push "ja ska minsann klara det här, kan hon kan jag!"

Mot slutet av rundan möttes vi igen o ja insåg medens att min runda oxå är hennes runda fast vi bägge valt ett varsitt håll att utmana den. Denna gång böts leendena ut mot skratt men samma energikick kom till mig som belöning.

Detta fick mig att fundera...En människa, en total främling gjorde min dag så mycket bättre utan att säga ett ord. Genom att utföra en sådann vardaglig "måste" handling som att gå ut med hunden o sedan bara le då hon passerade en medmänniska gav hon mig en obeskrivlig glädje o känsla av gemenskap.

Kanske ngt att tänka på nästa gång ja passerar ngn, en främmande människa, under utförandet av en helt obetydlig rutin.. kanske mitt leende kan bli betydligt för denna ngn?



Smile - Michael Jackson


Sporty Sofie Day

har nu varit ute o sprungit min 5km runda o allt känns så mkt bättre! löpning har blivit min nya terapi! <3

känns som allt bara går upp o ned helt plötsligt från att ha varit på topp"/ efter störtdyket har ja iaf tack vare löpet börjat stiga igen..har fastnat på en nivå som känns som likgiltighet..."whatever" ja behöver en paus ifrån alla problem - that's just how it is!

tyckte de va ett tag sen ja laddade upp en bra video så ja sökte på up and down på youtube...då dök en pirate of the carribean video upp o ja kände mig dfr tvungen att leta fram o ladda upp nedstående..min näst största rap-kärlek! <3 (efter kom tillbaka pga minnen) tyvärr fanns inte hela i bra kvalité så ni får leva m en kortare mixad version o se på filmen istället! kram kram - enjoy<3

Lazy Pirate Day - Kapten Jack Swallows (Epic Movie)

Arg..så arg!

är så arg att jag skakar!

vfr kan inte folk respektera än? vfr måste alltid ngn komma o förstöra allt när ja äntligen är glad o allt känns bra? vfr kan inte folk bara ge sig innan de går för långt?

har älskat dig som in i helvete...men nu e ja inte så säker längre...

Kan Aldrig Någonsin Arrangera Denna Aktivitet!

OS-arrangörerna misslyckas totalt! kanske borde Sverige haft OS? vi har ju trots allt snön för det...

nu ska inte ja sitta här och beklaga mig över hur alla deras misstag radar upp sig efter varandra...de skulle bli en bitter text att läsa! men låt mig ändå fortsätta på mitt bittra tema...för här sitter ja nu o äter frukost 1 och en halvtimme för tidigt...Psyk= inställt!

jävla skit att ja inte visste de igår! tankarna på min varma sköna säng lockar mig o ja vill inget annat än att sova hela dagen!<3 men men får väl vara glad att ja såg detta innan det bar av mot skolan...nu kan ja sega mig o mysa lite i soffan m nattens OS<3

ha de gött folket!

ps! om vi alla morrar o gnäller lite precis samtidigt kanske Kanada hör oss o skärper till sig! Morra NU! (A)

Otroligt Sportig

nu har ja ridit en stor vacker mysig häst, slukat ett par bitar från den nybakade tårtan o precis slagit mig ned i soffan för att bevaka OS ett ögonblick...

Men ANJA! stackars Anja "/ ja lider med denna fantastiskt starka människa som med ett silver "säkrat" fick se medaljen flyga iväg när hon landade hårt i backen...håller nu tummarna för att övriga svenskar ska klara sig bättre...ser ljust ut på damsidan sprint där 2 av 4 svenskar tog sig vidare YEY!

nu ska ja ta mig ännu en bit tårta, stänga av datorn o lugnt sätta mig m mitt te, titta OS o bara andas... this is a good happy day! puss puss<3

Happy days - Sister Act 2 (The class)

oseriöst skrivande - upptagen/ trött!

baka baka liten kaka, den som är snäller han får smaka!

iaf om du rider i S3 gruppen kl 19.50 på onsdagar...nu blir de tårta!!!:D (mammas arbetskamrater får smaka semlor) MUMS MUMS! de här blir nog bra...

running myself towards my grade!

WOHO!

mitt idrottsbetyg gjorde igår ännu ett skutt! denna gång upp på ett starkt VG ^^, lycklig sofie log hela kvällen...för att nå mitt MVG krävs dock 2 saker...ja måste för det första lämna in ytterligare ne puls-text, inte så kul men för ett MVG gör jag vad som helst! för det andra måste ja utvecklas mkt den sista terminen! detta betyder att jag måste få mig en bättre kondition då löpning (5km) är det ändå hon kan se utveckloing på -.-

dfr gör jag nu en jättesatsning o denna planering gäller fr.o.m.: friidrottsträning (styrka) på tisdagar, ridning på onsdagar, 5km löpning + backe på söndagar samt alla kväller jag inte pluggar! (lär alltså bli mån, tors, lör)

ett hälsosamt 2010 here I come!

jag vill känna tro...

nu sitter ja i skolan i väntan på ämneslärarsamtal med Marie! ska äntligen lösa det förskräckligt läskiga mysteriet som är mitt idrottsbetyg :D hoppas detta går bra o ett IG slipper lysa vid dagens slut....

Har hittintills legat på ett starkt VG på gränsen till MVG...men efter livräddningen kastade sig betyget fort som satan ned till ett G o.O all denna dramatik för att ja inte kan simma ned 4m under vattenytan..:( *gråter*

nu håller ja dock tummarna att det efter ett samtal ska ordna upp sig...kanske ett missförstånd? kanske en idiotisk lärare? förhoppningsvis en ihopblandning av identiteter! :D

hoppas nu m mig...ensam är stark - men det e lättare att bryta en pinne en en hög av dem....

puss puss<3

Mums, mums!

träffade en söt pojke på tåget idag, han hade ett sådant där underbart leende som får mig att smälta o ger mig känslan av att jag bara vill hoppa på honom och kyssa honom tills hans läppar är så ömma att han inte längre orkar le! sexigt, busigt och retande - I LOVE IT! Mums!

en bra start på dagen ger en bra känsla i magen ~ This day will be awesome, I'm sure!

6,9 timmars dagdrömmande...

Maaaaaaaaat! en hungrig jävel störtsugen på semlor that's me!

i väntan på att middagen ska bli färdig så att denne kan tryckas i o semlorna äntligen kan festas på lyssnar ja på min kära spotify-lista Lugna favoriter top 100! 6,9 timmars mys-musik! eftersom det är jag är blandningen oxå enorm! för att citera en kompis "från pantera till carola?" (A)

om ni känner er nyfikna o sugna på att ha en sådan härlig lång chill-lista att dagdrömma till??  here you go! ~ enjoy!

Lugna favoriter

länken är bilden ofc;)



Proud as Stevie himself

nu e mina semlor klara! :D 7st blev de...ska snart bjuda petra, måns, syster, bror o mor så ja hoppas de blev goda(A) ser ganska snygga ut iaf för ett första försök :D

denna låt började spela sekunden ja avslutade den sista semlan så den får stå för dagens lyckligaste stoltaste stund so far (A) :D


For once in my life - Stevie Wonder


kort, tjock o baaaara min<3

min profetia blev sann!!!!!! O.o ja hittade mig en kort blondin att mysa m<3 nu sitter ja hemma i köket o bakar semlor^^, de står på jäsning :D

 

allt går ju rätt till idag! vem hade anat detta? ikväll ska lilla jag göra min korta blondin tjock oxå (A)

 

såhär kommer hon se ut på vägen hem...

alla <3 dag ~ what a glorious day<3


Alla <3 dag - mitt med!

people!

idag är det underbara alla hjärtans dag i skolan!<3 känner mig mkt mer i stämning idag o de e nice^^, synska ja förutspår att ja kmr hitta en kort blondin att mysa m (A)

nu lämnar ja det upp till ödet att se om de blir så lr inte...this is for u blondie<3
My valentine - Martina McBride

I'm an angel in disguise

hjälpte precis min bror m hans nyinköpta mp3. ägnade ca en timme åt att slänga över låtar på den o nu e bror så glad att han gör te åt mig(A) känner mig som en riktig ängel :D

 

would this face lie to you?


bitter skridsko-melodi med semla till!

tjena folket!

ja vet att de var ett tag sen ja bloggade nu, illa I KNOW! men här e grejen - bittra singelkvällen i fredags, var lite lagom awesome btw, kunde dock varit bättre o hade antagligen varit de om inte alla varit så trötta"/, innan dess blev de skridskor m natur o friluftsliv o ja, chess o petra släpade oss runt sjön vid hellasgården! petra m ömma fotleder ja m krossade tår o chess m ett stort leende! på vägen passerade vi några engelsk-talande personer som vi frågade om tiden...grabben som svarade hade amaaaaazing dialekt o breathtaking smile! *smälter*

åkare

i lördags tog ja mig hem till bålsta m sällskap från Måns som fick en sen inbjudan...ja tog mig till friidrottsarenan för att hjälpa mor m närvarokort - tog forever o tiden ja hade avsatt för plugg slets ifrån mig "/ hungrig utan lunch i magen drog ja mig tillslut hem för en tidig middag: hemgjord pizza! o den har aldrig smakat så gott som då <3

melodifestivalen va ju överraskande nice m en (måste skämmigt erkänna) snygg Erik Saade - hyffsad musik dock sög texten! o en alltid presterande Andreas Johnsson. ^^, bäst enligt mig var dock Andreas o Highlights/MiSt iaf för det här specifika eventet....annars gillade ja de svenska bidragen mer fakiskt ganska nice ballad: innan ljusen brunnit ned...ovanligt nice för melodifestivalen o svensk text! men men...

melodifestivalen


nu har ja iaf ägnat hela dagen åt PLUGG! japp, pluggat svenska/matte/fysik hela alla hjärtans dag! "/ that sucks! syster o bror har lämnat hemmet för dagen o mor står vid spisen för en spännande "nypåkommen" middag! :D funderar starkt på om ja ska ägna kvällen åt att skapa dessa små söta saker...(A)

 

ikväll lr imorgon kväll det är frågan!

 

hoppas ni alla har de nice o att er helg varit rolig^^, kram kram o lite pussar vid sidan av så hörs vi imorgon<3


stolt - snart där!

så har man åkt ner i dammet igen... älskad av hästarna<3 tänkte dagen i ära (gårdagen) lista så många av mina fall som ja minns....bered er på en lååång lista ;)

* Red in i en gren när jag red barbacka utomhus i nästan storm väder, gled av...
* Avkastad in i ett staket under en galopprunda i en padock (kompis häst)
* Kullerbytta av hästen när den snubblade och gick omkull på en grusväg...
* Flög över ett hinder, som hästen skulle flygit över med mig, när hästen vägrade.. (gjorde tydligen en framåtvolt i luften)
* Avkastad under uppvärmning inför dressyrtävling...
* Avkastad under samma uppvärmning när jag hoppade upp igen...
* Avkastad en tredje gång under samma uppvärmning (fick hjärnskakning och hoppade inte upp igen....)
* Gled över hästens huvud vid vägran...
* Föll av under galopp mellan träd i en skog...
* Avkastad under galopp/hoppning (e typ som markarbete egentligen) i sommarhagen...
* Föll av när hästen (för 6gg) svängde av i sista galoppsprånget före hindret... (han vägrade m ridläraren oxå så de va inte baaaara mitt fel att ja inte fick honom att lyda...)

that's it! passerade alltså 10gg igår o har sammanlagt rasat av 11gg! betyder att ja bara har 89gg kvar :D har klarat av detta på endast 7år som ryttare...

fortsätter ja såhär borde ja vara en riktig ryttare om ca 16år! WOHO! *stolt*

Hel nacke = Happy Sofie

ÄNTLIGEN....är min nacke bra igen! Inte ont någonstans - loooove it!

perfekt timing inför helgen oxå, bittra singelkvällen på fredag o då e de dags igen - på riktigt;) e så lycklig att nacken faktiskt fungerar....nu kanske ja slipper se ut som dessa coola jävlar när ja gör ett nytt försök....




F for tecnic/ talent,
A+ for effort!

ett fel...

Länken i tidigare inlägg stämmer inte längre, de har bytt ut videon på svt....hoppas ni som bryr er han se detta iaf, om inte kan jag mer än gärna berätta för er om skiten som hände!

ber om ursäkt för det bittra humör jag känner mig på, men det är svårt att inte reagera när ngt sådant får ske... får hoppas att denna dag blir bättre än de som nu passerat <3

puss puss ~ never leave something for tomorrow if you can do it today, you might not be able when the sun rise again...

Varför? När slutar lidandet?

Inte nog med att han försvann detta är vad som händer när hans nära och kära försöker hedra honom! HERREGUD!

http://svtplay.se/t/103285/abc

klicka på länken och bläddra fram till 3.15min DETTA ÄR SJUKT!

Det är sjukt att något sådant ska kunna hända, jag lider med de närvarande och de som tvingades därifrån.... Han förtjänade bättre! De gör alla...



Freedom can be found...

folket, folket...

idag är det en träningsdag, men träning blev det inte! tiden användes duktigt till att förbereda morgondagens lunch... Eftersom Robin lämnat oss doneras morgonens lunch-pengar till barncancerfonden, råder alla att göra detta ~livet borde inte sluta i tonåren!

fredag hålls en minnesstund för Robin fylld av saknande klasskamrater med vacker musik o kärlek... Sådana här händelser får mig att tänka över vad som verkligen är viktigt: vänner, familj, glädje... ja ska våga o vinna o ja ska hitta min egen frihet, m lite hjälp från min aldelles egna David Hasselhoff (Petra)...

David Hasselhoff - Looking for freedom

Glee<3

om ngt kan muntra upp en är det glee musik!

lilla, lyckliga jag ska snart äta för att sedan lägga mig tidigt för att vara utvilad inför morgondagens kemiprov... håll tummarna åt mig - you never know when you're gonna need it back;)

puss puss på er allihopa ~ I hope I didn't rain on your parade...

Tomorrow might not come...


När någon lämnar oss fylls världen av en tyngd som drar ner oss, även när den någon inte är den som står en närmast fylls vi av sorg o förtvivlan, vi vaknar upp och inser hur kort livet är.

Det är svårt att veta hur man ska reagera, jag blir tom. När jag ser den någons nära och kära röda i ansiktet efter alla tusen tårar vill jag göra vad som helst för att få dessa att åter le igen.

Jag får dåligt samvete för att jag inte gråter men känner samtidigt inte att jag har rätten att göra just det: gråta.  För dem betydde han oändligt mycket. Jag skulle gråta i deras ställe om jag kunde, men mina tårar förändrar ingenting. Det är ett uppvaknande när någon så ung och stark lämnar oss.


Livet är kort och orättvist, gör det bästa av det - imorgon kanske inte finns...



Ronan Keating - If tomorrow never comes



Rascal Flatts - My wish


En låga brann allt för kort tid...

Ungdom, Glädje, Orättvisa, Slut
En låga har släkts
En låga som flämtade in i det sista
En stor orättvisa,
Större än någon jag tidigare anat
Ibland överlever inte den starkaste

Vila i frid var du än är




ROBIN

it just might be worth feeling the worst, getting a chance to feel the best...

orättvisan är stark i denna värld!

i lördags mådde ja sämst efter att ha varit den enda som inte drack...
i en vecka har ja tvingats gå ut m en hund som inte är min... (utan ersättning)...
i lördags blev ja utskälld fastän ja är så oskyldig som ja e...



de hände mkt skit i helgen, trots det lämnar ja den m ett stort leende på läpparna. kanske att de bra stunderna känns så mkt bättre pga de dåliga... oavsett så är det värt allt de negativa om ja får det positiva...lycklig (lite bitter) taggar ja till inför en ny vecka fylld m roligheter^^,

en krigsskadad överlevare, öm i hela kroppen men stark o hälsosam i själen!

ha de gött folket - I know i will.....

pants on the what!?

blev en awesome fredag o bilder laddas upp på bdb i detta ögonblick! lördag kväll blev OK - mysigt folk men smärtsam nacke skrek SOV!

headbangade i fre o sträckte en muskel-.- kunde icke lyfta huvudet i fre o igår/idag har smärtan varit olidlig! petra o måns stannade länge idag o har sedan de gått endast hunnit städa, bada o plugga psyk! blir mer plugg imorn....ngn träning vart de då tyvärr inte pga nacke o gäster!

vi tg dock en lång promenad m hunden o ja sprang genom knädjup snö! smaken av blod höll i sig läääänge! under en kort tid gick dock måns m Kompis...tyvärr e hans skärp inte sååå skärpt XD så byxorna ville inte sitta uppe....sadly AS USUAL! fy Plutten! ja o petra sjöng för honom... han borde lyda våra stulna ord ifrån följande genialiska general!

General Larry Platt - Pants on the ground (American Idol)

Norrviken - där vinden är kall o taket spricker!

AWESOME! ^^,
kvällen igår va helt enkelt awesome...några tabbar av chess, lite mys m Kajsa, sked m fredrik, allvarliga samtal m Heidi o pussar m Petra ^^,
lekte twister o singstar..- ägde twister! sov 2 timmar (som ja tvingade mig sj till för att inte störa alla andra) är fortfarande inte trött...TROCADERO e jättegott! :D
ja, så bra kan de faktiskt va! nu ska ja fortsätta m denna mysiga stund i Norrviken..
see u later aligator! (ps! när skjuter ingen hare, men älgen brevid!)

Twist the night away...

pre-bittra singelkvällen!

ikväll blir de "förfest" :D sitter redan nu klar m smink/kläder/packning...redo att dra mig till norrviken m min trocadero^^, planerar att äga på twister o sing-star men får väl se hur de går när ja har den oslagbara Chess att ta mig förbi...

sitter just nu o försöker göra mina naglar fina - dom e korta men lite färgglada kan dom ju iaf bli..? förhoppningsvis blir de iaf en awesome helg m start fr o m nu! såhär ser den ut:

* Fika m Sara
* Möta Petra (donken + mot Norrviken!)
* Pre - bittra singelkvällen i Norrviken
* Melodifestivalen (m Petra, Måns o Tedy i Bålsta)
* Plugg - inför psyk-prov, kemi-prov o idrottsinlämning... -.-


looking good I have to say! om nu du inte har ngn att spela twister m föreslår ja att du trycker igång nedstående video o twistar iaf^^, alltid ngt! ha de bäst, helg=fest!


Lets twist again - Chubby Checker


things I can not live without: A!

mmmm! har idag upptäckt ngt alldeles nytt!

 

det är amazingly gott att ha skagenröra till köttbullar o makaroner! skagen tar så ett steg närmre att komma in på min list "Things I can't live without: A", låt er inte luras av namnet! detta är en lista m få saker o höga krav! listan består idag endast av bearnaise sås o sirap... ämnena på listan är sådana som tms funkar på/till allt! de som inte funkar m sirap, funkar m bearnaise!

 

där kmr alltså skagens stora utmaning! trots min stora kärlek för detta objekt krävs att den funkar till ngt som inget annat på listan gör! hitintills har ja dock inte hittat ngt som inte funkar ihop m varken bearnaise lr sirap o fram tills dess kan ja inte skriva till ngt mer på listan!!!

hjälp nu skagen att få sin plats! kom på ngt som skagen fungerar till o varken bearnaise lr sirap gör! skulle ni komma på ngt som de två nämnda inte passar till tycker ja ni ska kommentera oavsett om skagen funkar lr ej, om det vore så illa måste ju ngt annat ämne in iaf! tvivlar dock starkt att så är läget...

 

ps! skulle ni komma på ngt som gör att ett nytt ämne sätts in på listan belönas detta m en kram o en glass/klubba! :D lycka till!


inställt!

min dag blev precis fucked from behind! over n done!

nina mår inte nå bra så ngn fika blir inte av"/ kan hända dock att ja räddat den m ett mass-sms: "Vad ska ja göra!?Lonja svara glatt träffa mig! så kanske kanske att min dag blir bra trots allt?

håll nu tummarna så ska vi se att allt löser sig^^, puss puss ha de gött, nu snöar de så ja ser rött-.-

LITA PÅ MIG!

WOHO!

vaknade idag med en underbar överraskning väntandes nere i köket: termometern som visade plus-grader! Glädjen sprider sig i min kropp snabbare än värmen i landet o under en skinande sol kan ja inte annat en le^^, idag blir de fika m Nina inne i stan o ett varmt skönt bad...

HAr pluggat de mesta o allt känns riktigt chill, sitter nu o lyssnar på ett nytt band (som ja hittat via bdbO.o) verkar OK men ja vet inte... iaf ha de bäst!^^, - don't burn up in the sun, it's getting hot I promise!

800 grader - Ebba Grön

ps! de va inte detta band ja hittade på bdb XD(The neverdies)

I'm bad!

ja vet, ja vet! inget inlägg igår...for the first time ever I didn't do it!

men vet ni vad? klagar ni kan ni bara ta er lr ngtXD om ngn av er gick upp halv5 kom hem 5, lagade mat, åt o försvann på träning till 9...isf då har ni rätt att klaga! om inte....I don't hear u!

nu sitter ja iaf i skolan igen^^, i tid för första gg på två veckor!!! YEY!:D (SL's fel!) idag är sista dagen ja har skola denna vecka - how awesome aint that?!

whatever har väl trots hemsk gårdag lite dåligt samvete för min lack of presens på bloggen så dfr laddar ja upp detta lilla mästerverk av ngn ja tror ni alla hört talas om(A)

Hell yeah I'm awesome! ~but I'm also bad;)

Bad - Michael Jackson

sleep before u die ~ count sheep if u don't know how!

Nu är det sovdags! ~ o de e allt ja säger ikväll!

Miss Sofie

nu tänkte ja avslöja några av mina roliga psychic moments! när mina dagdrömmar slagit in!

det mest komiska tillfället var för några år sedan...
jag var på en friidrottsträning vid min förra skola, vi hade värmt upp utomhus o stod nu i omklädningsrummet o böt om för att fortsätta träningen inne... plötsligt hör vi fotbollskillarna som kommer ner för att byta om inför sin träning, det finns 4 omklädningsrum o detta borde inte vara ngt problem...trots detta var min första tanke: "De kommer komma in i vårt omklädningsrum precis när Camilla (en av tjejerna) drar ner sina byxor, de kommer säga förlåt o stänga igen dörren, sedan kommer ytterligare ne grupp öppna den dörren o snabbt stänga den bakom sig." självklart sa ja oxå detta högt för att skämta lite m tjejerna...men tro de lr ej - det hände! o aldrig har ngn var så generad över att inte lytt mitt råd...

det som hände senast var idag!
Jag träffade en kille på tåget som ja inte träffat på massa år! vi brukade träna friidrott ihop... iaf så pratade vi lite o de va de... han hoppade av tåget före mig o när ja blev ensam satte min fantasi av på upptäcktsfärd- som vanligt! ja fick iaf för mig att: honom kommer ja träffa på tåget hem oxå o vi kommer sitta brevid varandra o prata ännu mer...o återigen...på vägen hem, trött som tusan, ser ja honom komma traskandes in genom dörren! o han såg lika förvånad (men glad) ut som han gjort i min lilla "dagdröm" XD

kanske att ja e synsk iaf? isf e detta min förebild o idol - kommer bli precis som Miss Cleo när ja växer upp!


SL - Seg Landkrabba

SL är min värsta fiende! hela förra veckan kom ja sent till plugget pga. detta förfärliga företag... imorse avgick dock tåget för första gg ifrån Bålsta i tid!!! jag var så lycklig o skröt lite lagom att ja minsann skulle vara me på hela lektionen den här gg!

 

o så vart de m de kan man ju säga! först stannade vi lite lagom länge lite här o där, men mellan barkaby o spånga vart vi stående "några minuter" vilket på SL's språk betyder ca en halvtimme. pga. detta skulle tåget dfr bara gå till sundbyberg - inga problem för mig tänkte ja eftersom ja ändå hoppar av pendeln där...

 

men sådan tur hade ja inte heller...en halvtimme sen stannar tåget på spånga perrong m orden här slutar tåget gå, ni får fortsätta ta er in till stan m. h. a. bussar! o inte kom de ngn jävla ersättningsbuss! NEJ! buss till rissne vart de o sedan tunnelbana resten av vägen... när ja väl anledde i plugget var hela första lektionen slut o ja kände mig så betydelselös o kraftlös, HJÄLPLÖS!

 

resten av dagen har fortsatt i total dysterhet, det enda roliga som hände var att ja sprang ihop m samma person på bägge tågen o att en av mina fina dagdrömmar faktiskt slog in! DE NI! iaf tycker ja nu att alla som är med mig o avskyr att detta ska hända - trots att SL vet att snö kommer på vintern...kommentera lr gå m i en bra grupp på facebook, namninsamling på att SL's chefer ska avgå? hm..gör ngt! ja e iaf trött på den här skiten nu! GRRR!

 

såhär ser de djävulska tågen ut!


I want that shoe!

måndag o skolan drar igång igen!

men vet ni vad, de känns nice iaf!:D sökte i äran till dagen på "monday"youtube o detta var den första videon som dök upp...låten e sådär men videon! den e priceless! om ni inte har mkt tid råder ja er att dra fram o titta ca 1,30 in...

A singing shoe is a happy shoe!
^^,
I will love you monday (365) - Aura Dione

RSS 2.0